Cosmetica

           Micile retusuri ale aspectului nostru, care ne fac sa ne simtim feminine si frumoase, sunt incluse in sectiunea de cosmetica.

          Pentru asta am angajat profesionisti, care sunt cu adevarat dedicati meseriei lor si stiu sa lucreze cu maiestrie si blandete. Reusesc sa te faca sa te simti confortabil si rasfatata.

          Capitolul cosmetica include pensatul, care se face in functie de forma fetei, de tipul sprancenelor si de forma ochilor astfel incat sa se creeze armonie si fata sa fie mai luminoasa.

 

          Vopsitul genelor/ sprancenelor se face cu vopsea speciala, profesionala de cea mai buna calitate. Culoarea se alege in functie de nuanta parului, de forma fetei si aspectul pielii, astfel incat sa nu existe neconcordante, iar dumneavoastra sa aveti un aspect frumos.   

 

          Daca este nevoie se poate apela la epilatul facial. Unele femei au probleme cu pilozitatea faciala, iar noi venim in ajutorul lor cu o metoda de lunga durata care nu impune riscuri. Se face cu ceara speciala pentru pielea delicata, care inlatura parul si hidrateaza in acelasi timp. Astfel pielea nu se va irita, iar senzatia de roseata va disparea in cel mai scurt timp.

 

          Epilatul se face cu ceara profesionala, de unica folosinta sau clasica in functie de sensibilitatea pielii si preferintele clientelor. Specialistii nostrii lucreaza cu cea mai mare atentie, iar produsele profesionale care sunt folosite inlatura chair si cele mai mici imperfectiuni, lasand o piele frumoasa si sanatoasa. Ceara folosita este de mai multe tipuri, pentru fiecare zona a corpului se foloseste un anumit tip, astfel pielea sa nu se irite, iar epilarul sa tina o perioada cat mai lunga.

 

          Tot in gama cosmetica intra si tratamentele faciale pe care le puteti vedea detaliate in pagina TRATAMENTE FACIALE.